Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012. március 1.

2012.03.01

Hát igen, igen. Divatosak a nulladik napok a nagy eseményeknél. Gondoltam, egy észak-írországi lakásfelújítás is elég nagy esemény ahhoz, hogy nulladik nappal indítsunk.

A lényeg az, hogy a sokatok által ismert és szeretett Yvonne és Richard még karácsony előtt vett egy házat Ballycastle-ben. Láttam, hogy mennyit bénáznak a felújítás során, így gondoltam, megkönyörülök rajtuk. Nagylelkűen felajánlottam hát, hogy feláldozok egy hónapot az életemből, és nehéz szívvel bár, de felülök egy repülőre, hogy aztán az Atlanti-óceán partjáig meg se álljak.

És hogy átéljétek, mekkora áldozat részemről, hogy ezt bevállalom, előmelegítésként mutatok egy fotót, milyen környéken fogok sínylődni egész márciusban! Már előre sajnálom magam! 

 parton.jpg

 

 Ez a kisváros vízpartján készült, balra a háttérben miniben Ballycastle házai láthatók. Elviselhetetlen, ugye?!

De látom, még mindig nem győztelek meg titeket, mekkora áldozatot hozok a barátaimért, mutatok még egy képet - ez is ott készült:

 

43-madarak.jpg

A nyitó képen látható négylábúak is a helyi fauna részei. Ellensúlyozásként viszek egy kis hazait: Éva, Boldi maci az új ruhájában már izgatottan várja, hogy belenyomjam a hátizsákomba  (Aki nem tudja, annak gyorsan elmondom, hogy ő egy játékmackó, akit egy turkálóban vettem a tavalyi év során. Az ára kilóra ment, így elmondhatom, hogy vettem 30 deka macit, majd kimostam, végül Coccolinoban kiöblítettem, hogy maci szaga legyen. A nevét - hivatalos nevén Boldizsár, amúgy csak Boldi - a Rohamcsigák csapatának köszönheti. Azóta járt már velünk az ausztriai Alpokban és a budai hegyek barlangjaiban is.)

Holnap megpróbálok az esti, reptéri becsekkolás után jelentkezni. Addig is mindenkinek jókat és szépeket!


 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Csömör

(Ördög és Bákány család, 2012.03.02 19:08)

Szia Zsuzsi!!!

A fotók alapján kezdünk egy kicsit sajnálni téged,hogy milyen "csúnya" helyen fogsz egy hónapig sínylődni.Jó utat,és vigyázz magadra.Várjuk a további beszámolóid.
Puszi Ördög és Bákány család

Jó utat!!!

(Mana, 2012.03.02 09:34)

Zsuzsa, örülök újabb írországi kalandodnak, és csak kicsit irigykedem, mert azért a Kakasdomb se kutya, a házunk felújításáról meg inkább nem is beszélek... :) Nagyon jó lesz olvasni a soraidat, hajrá!

Mariann

evaskul@gmail.com

(Skultéti Éva, 2012.03.02 07:46)

Zsuzsikám, kellemes sínylődést kívánok ezen a kellemetlen helyen!! :D puszi: Eva